Elgsafari

på el-sykkel

web_sykkel_juli_-7.jpg

Opplev elg i skumringa på elsykkel på Dovrefjell, og få med deg hjort, rådyr, grevling og rev samtidig.

Ole Johan, eller en av de to andre guidene tar deg med på en fantastisk tur, en enorm naturopplevelse, hvor du kommer så nært den norske naturen det er mulig. Ifølge vertene er de fleste storfornøyd etter bare 20 minutter på setet, før de har sett elgen, fordi utsikten er så vakker.

Du vil oppleve litt av fjellet, og litt av det lokale bondelandskapet- og rutene varierer alt ettersom hvor elgen er. Hver dag i sommer kan du bli med på Elgsafari på elsykkel fra Dombås på vakre Dovrefjell.

Dette trenger du

Turen i Nord Gudbrandsdalen og Dovrefjell starter kl. 20, og det for en grunn. Det er nemlig den beste tiden på døgnet på Dovrefjell hvor lyset er helt fantastisk. Ole Johan og gjengen bidrar med elsykkel, hjelm, kikkert, hansker og snacks på turen. Det du trenger er gode klær og kanskje et kamera. Turen avsluttes på kafeen Heime med vaffel og kaffe. El(g)-sykkelsafari har raskt blitt veldig populært.

Din lokale guide

Ole Johan og de to andre guidene har basen sin på Sport1 Dombås, de jobber nemlig der i tillegg til å ta med mennesker ut på tur. De kjøpte inn elsykler, og synes el(g)-sykkelsafari er en flott måte å bruke de på. Ifølge Ole Johan er dette en av de fineste naturopplevelsene, og det morsomste er når de ser elgen i skumringa.

Praktisk informasjon

Oppmøte på Dombås. Turen varer i ca. 3 timer og koster kr 600 per person.

 

Oppmøte ved Sport1 Jo Holum på Dombås.